23 Kasım 2013 Cumartesi

2014 Abiye Modelleri

2014 abiye modelleri, 2014 desenli elbise modelleri, elbise, kısa abiye modelleri, abiye elbise,
2014 yılının ilk modelleri yavaş yavaşta olsa vitrinlerde boy göstermeye başladı. Abiye alacaklara benden çok güzel tavsiyeler var. Öncelikle 2014 abiye modellerine bakmadan abiye almayın derim. Nedenine gelince, abiye modası bu sene itibariyle eskiye dönüş yaşıyor. Demode kıyafetler ile davetlere katılmak istemezsiniz herhalde.


2014 abiye modellerinde, ilk göze çarpan detaylar, desenler oluyor. Simetrik desenli abiye modelleri, asimetrik desenli abiyeler, Parlak kumaşlı abiye modelleri, ve dantel desenli abiye elbiseler, 2014 yılının en moda detayları. Bu desenler ile daha canlı bir görünüm ve şehirli bir kadın imajı yakalamak çok kolay. Daha klasik tarzları seviyorsanız eğer, 2014 uzun abiye modellerini inceleyin derim, uzun düz kesim hatlara sahip bu abiyeler, özellikle daha ciddi gecelerde giymek için ideal diyebilirim.

2014 kısa abiye modellerinde ise, pileli etekler, etek uçları dantel elbiseler, tek omuz abiye modelleri, kuşaklı abiyeler ön planda. Gençlerin daha çok tercih ettiği kısa abiyeler, hareketli gecelerde giymek için birebir. Parti, gala gibi organizasyonlarda giyebileceğiniz bu modelleri şık kalmak isteyen tüm hanımlara tavsiye ediyorum. Senenin moda renklerini ise, siyah abiye modelleri, beyaz abiyeler, kırmızı abiyeler oluşturuyor. 2014 abiye modelleri fotoğrafları için aşağıda vereceğim linke tıklamanız yeterli.
http://elbisevitrini.blogspot.com/2013/11/2014-abiye-modelleri-yerli-ve-yabanc.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder