5 Kasım 2013 Salı

2014 Uzun Elbise Modelleri

2014 elbise modelleri, uzun elbise modelleri, 2014 uzun elbise modelleri, mango, zara, elbise
Vazgeçilmez olan her haliyle güzel değil mi, hangimiz elbise sevmeyiz diyebilir ki, buna kadın ve erkeklerde dahil. Yeni yıl belkide bu yüzden güzel, yüzlerce yeni defile, yüzlerce yeni elbise modeli. Hepsini şimdi anlatmaya başlarsam günlerce süreceği için bende kısa kısa özelden genele doğru gitmeyi daha uygun gördüm.


İlk olarak 2014 Uzun elbise modellerinden bahsedelim. Mango elbise deyince benim ilk aklıma gelen marka, Dünyaca ünlü ispanyol markası, yeni yıla özel elbise modellerini, vitrinlere dizmeye başladı. Yeni yılın modası hakkında ilk ipuçlarını veren güzel bir koleksiyon sunan mango, uzun elbiselerde, desenli modelleri, pileli elbiseleri, yırtmaçlı elbise modelleri, yine bolca ve çok daha güzel bir biçimde bize sunuyor. Sokak modasına yön veren dev marka, sokakta bu sene en çok ne giyilecek diyenlere hazırladığı supriz cevaplar ile sizleri kesinlikle şaşırtacaktır. Mango mağazalarına en kısa sürede uğramanızı tavsiye ederim.

Zara ise 2014 yılına ait modellerini daha tanıtmadı ama geçen günlerde son bahar kış koleksiyonunu yayınladı, yine zara çizgisine yakışan güzellikte uzun elbise modellerine sahip marka, ince ve narin kesimlere sahip elbise modelleri ile benim beğenimi kazandı. Lafı çok daha fazla uzatmıyorum. Başka bir çok markanın modellerine bu site üzerinden ulaşabilirsiniz. Diğer Yayınlarımda, çok daha kaliteli fotoğraflar ile yazıyı destekleyeceğim. En güzel elbiseseler hep sizin olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder