23 Kasım 2013 Cumartesi

2014 Gece Elbiseleri

Yeni yılın gecelerine hızlı girmek isteyen tüm hanımlar 2014 gece elbiselerini incelemeden lütfen alışverişe çıkmayın. Bu sene, düğünlerde partiler, aranan kadın olmak aslında çok kolay. Tek yapmanız gereken markaların şu sıralar satışa sundukları 2014 gece elbisesi modellerinden birini beğenmek.


Bir çok marka yeni yıla yeni elbise modelleri ile merhaba dedi. Bizde bu elbiselerden kokteyl ve parti elbiselerini bugun sizlere tanıtacağız. 2014 gece elbiseleri, gerek teni tarzları, gerekse ince detayları ile muhteşem bir şıklık sunuyor. 2014 Kısa gece elbiseleri, ultra mini modelleri, dekolteli gece elbiseleri, yırtmaçlı gece elbiseleri -ki kısa hanımlar kesinlikle yırtmaçlı modellere yönelsin derim. Dantelli gece elbiseleri ise yılın yükselen trendi olmaya aday. Dantel detaylarla dolu gece elbiseleri bu sene çok tutulacak diyebilirim. Özellikle yılbaşında dantelli gece elbisesi ile girmek bence çok doğru bir seçim olacaktır.

Uzun Gece elbiselerinde ise, daha çok düğün ve nişanda tercih edebilirsiniz. Kuşaklı, askılı uzun gece elbiseleri, hem çok sade hemde duru bir şıklık oluşturuyor. 2014 gece elbisesi fotoğraflarını görmek için aşağıda vereceğim linkte tıklamanız yeterli.

http://elbisevitrini.blogspot.com/2013/11/2014-abiye-modelleri-yerli-ve-yabanc.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder